valborg.

orkar inte skriva om vad vi gjorde nu. så jag skriver i morgon.
jag somnar när som helst.
puss
/ erajcii

image93
image94


godnatt

hahahaha, jag har fått för mej att sova nu. Men det kommer ta typ en timme innan jag sover. Orkar inte kolla på Desperate Housewives, ska nog sluta följa det. Men det kommer nog inte gå så bra, haha för jag har alltid följt det förut (:
 

Ååååh, jag längtar till imorgon :)
Bella, Malin, Sarah, Oskar & Marcus ska med mig hem efter skolan :D:D Sen ska vi ta bussen till stan vid 8-halv 9, nån gång och ''kolla'' på brasan vid slottet. Och sen ska tjejerna och kanske killarna sova hos mig :D
Sen på fredag ska jag nog åka till Alingsås och hälsa på storasyster, det ska bli så himla kul. Eftersom vi typ aldrig träffas  :)

Nej nu ska jag kolla på Raise Your Voice, och försöka sova :D
ppus
/ erajcii
image92

underbara soooool :D

fan att jag inte kan ta med min dator ut, för batterierna är så otroligt dåliga - så fort man drar ut sladden slocknar datorn.:(
Men det är iaf skitfint väder ute, och vi ska grilla idag :D 
och jag är så lycklig att jag har alla mina underbara vänner , jag älskar er <3
imorgon är det valborg, och typ 5 stycken ska sova här :D det blir mysigt :D

en bild på mig och bror min och tokio hotel-galna bella i högra hörnet  <3
 image91

Bengt : Kul att du OCKSÅ har hittat hit :) Jag och Ellinor hade jättekul :D Det hoppas jag också att vi gör :)

SKOLAN.

sitter i skolan, brevid sarah och malin, bloggar i smyg, är rätt död om nån lärare upptäcker mig :D

nu ska jag jobba vidare, puss

MARIANNE : Vad kul att du har hittat hit :) Ja det kanske vi gör när jag kommer nästa gång, hälsa Evelina och Emilia :)

MITT HÅR ÄR BRUNT MED BLONDA SLINGOR :D

image89man ser inte den blonda färgen så bra, men det är iaf skitsnyggt tkr jag :D
image90och en bild på storebror och lillasyster, som är kopior av varandra. i love you guys <3

sötnos.

älsklings-lillasyster ligger brevid mig och snarkar, hoppas hon sover för natten. annars blir det synd om mamma, hahah :)


helgen

helgen har varit fucking (ursäkta språket) UNDERBAR. Fyfan vad jag har saknat Ellinor, och jag saknar henne fortfarande. Vi lämnade henne vid tåget för en och en halv timme sen. Fyfan, när tåget åkt iväg börja jag typ böla. Men om bara två veckor är jag i Stockholm :D iih, vad jag längtar :D
I fredags var vi ju med Oskar och dom, det var trevligt. Jag har inte varit hemma hos honom på över ett år, det var ett år sen sist. Och när jag var där sist, ramlade jag i hans trappa som leder ner till köket där hela hans släkt satt. Så sjukt pinsamt. Men i fredags var vi tillbaka, och Mattis var med också, det uppskattades inte bara av henne, vi fick oss allt ett gott skratt allihopa när hon sjöng ''Cara Mia'' och '' Lay Your Love On Me''. Haha, det var för roligt. Det kändes lite som gamla tider när vi var där i fredags.


Jag, Oskar & Marcus var med varandra typ varje dag efter skolan. Och det kändes så jävla sorligt att inte få träffa dom på 11 veckor liksom, när vi hade varit med varandra så mkt. Och sen när sommarlovet var slut så var det inte som om dom var dom längre. Dom hade förändrats så sjukt mkt över sommaren, och dom var med killarna mer och mer, som om jag inte fanns för dom längre. Och det var riktigt jobbigt, för dom var dom enda ''riktiga'' kill-kompisarna som jag hade, som jag kunde prata med. Dom förstog liksom mer, än om jag skulle prata med en tjejkompis. Och vi skämtade med varandra och var oss själva med varandra. Och nu, 10 månader efter vi ''tappade kontakten'' med varandra, är det som förut igen. Dom är så sjukt underbara människor, och vänskapen som vi har är värd guld, utan tvekan. Och jag vill inte tappa kontakten med domdär underbara människorna, <3


Igår var vi på Marieberg.. Vi tog bussen från stan, mamma körde oss dit. Det var som vanligt proppfullt på bussen, och det blev sjukt varmt. Sen när vi mom till Marieberg så kollade vi runt i lite affärer, så gick vi in på Din Sko. Och jag hittade ett par skor :D Fyfan, vad glad jag blev när jag hittade dom, just sånna som jag har letat efter så himla länge, och dom bara ligger där på hyllan :D:D
Ska nog ha dom på valborg :D


Idag vaknade jag vid halv 10, och Ellinor vid halv 11. Så vi gick upp och åt frukost, gjorde oss i ordning. Sen tog vi det bara lungt, sen blev klockan halv 3, så vi vart tvugna att åka till tågstationen :( För bästavän skulle åka hem. Men tåget var en kvart försenat, så lite extra tid fick jag med henne.
Sen körde mamma hem mig och hon åkte till jobbet. Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och ruttnat. Kanske ska till mammas kompis imorgon och färga mitt hår brunt igen, med blonda slingor. Och så ska jag klippa mig också. Det kanske blir imorgon, jag vill göra det innan valborg iaf, fulaste färgen i mitt hår. Ni vill verkligen inte se. haha
nu ska jag göra annat.
ppus
/erajcii

JAG FUCKING SAKNAR DIG REDAN :(

            image88

lördag/söndag.

Fredag :
     
Lördag :
          

bilder från idag kommer senare, vi har inte ens kommit upp ur sängen än, för ellinor sover fortfarande, haha
ppus
/erajcii

:@

mitt hår är orange/gult/vitt/blondt och jag hatar mitt hår, jag ska fan färga tillbaka snart, men inte på ett tag. Kanske om typ 2 veckor eller ngt, så sjukt jävla gräsligt, och snart ska ju Tilde döpas, och jag tänker INTE ha gult/oranget hår på hennes dop liksom :S
Nej nu ska vi kolla på film.
pppus
/erajcii

ljuuuuuuuva lördag :D

Igår var jag, Mattis, Ellinor, Bella & Marcus hemma hos Oskar typ från halv 7 till halv 9. Sen när vi kom hem somnade Mattis, så jag&bästavän åt, kollade på tv och typ sov :D
Sen idag så vaknade vi vid halv 11, så jag gick upp och duschade, åt frukost, gjorde mig i ordning sen åkte jJag&bästavän till Marieberg. Ett par nya ballerinaskor och hårfärg inhandlades.När vi kom hem blekte vi håret, så jävla gräsligt, HAHAHAHA.
Vi ska åka om typ en halvtimme och köpa ny hårfärg, för såhär tänker jag INTE se ut. HAHAHAHA..


ELLINOR ÄR HÄR :D

nnu är hon här, vi åkte hem till oskar en sväng också.. Vi kom precis hem :D
Nu ska vi äta, och kolla på tv elller film.
PPPPUUUUS
/ erajcii

hejsan :D

nu ska jag, bella och mathilda åka till resecentrum och hämta ellinor.
PPPPPPPPPPPUUUUS <3

kort inlägg.

Haha, nu ska jag skriva ett så kort inlägg som möjligt. Får se om jag lyckas ;)
Om en halvtimme ska jag gå ut till bussen, och åka till skolan. Efter skolan ska jag hem och städa det sista, det kan ju inte se ut hur som helst här i mitt rum, när ellinor kommer :D Fyfan vad jag har längtat, igår var det 3 månader vi sågs sist.. Jag trodde det var mer, men inte det..
Gick upp vid halv sju i morse, var tvugen att ta några tabletter, så jag duschade när jag ändå var nere. Jag skulle egentligen göra omprov i musik idag, men jag orkade verkligen inte åka till skolan kvart i åtta imorse, så jag sket i det.. Får göra det nästa vecka ist.
 
Kanske skriver när jag kommer hem sen, måste fixa lite grejer innan jag åker till skolan.
Ha en bra dag, ppus
/erajcii

onsdag

Tja.Blev hemma idag också, hade verkligen ingen ork att gå upp i morse. Är fortfarande förkyld, och har varit det i två veckor, det är sjukt jobbigt!
Ida har sovit här sen i söndags också, :D Imorrn blir det skola för min del iaf, men det är bara imorgon och på fredag. Och då kommer älsklingsellinor :D Hon är verkligen efterlängtad, har fan inte sett henne på tre månader imorgon. Men på fredag, då jävlar! :D
Måste plugga också, jävla matte och NO. Har NO-prov på fredag, och matten skulle varit till igår. Ligger så otroligt mkt efter i matten, till och med ADAM ligger före mig (?)
Iaf, nu ska jag gå ner och sätta på maten, och plugga lite matte har jag tänkt. Men vi får se hur det går!
ppus
/ erajcii
                                                  image61

hejsan! :D

Det var ju ett tag sen, skrev senast i lördags.. Mormor och Morfar var ju här i helgen, och jag var och är förkyld, så jag orkade inte göra så mkt. Men dom försökte tvinga med mig på diverse saker, som jag inte orkade :S
I Söndags åkte dom hem, så jag var bara hemma på dagen och sen vid 8 körde mamma mig till lillån. Så sov jag hos Ida, och igår försov jag mig, idas pappa skulle åka halv 8 och jag vaknade kvart över 7. SÅ det blev lite stressigt, jag hann inte sminka mig eller ngt.. Satte bara på mig kläder, borstade tänderna och tog med ett äpple till skolan. För jag hann inte äta frukost heller.
Sen igår började jag känna mig slö i skolan igen, men jag gick ändå hela dagen. Och Ronja tyckte att jag skulle hoppa träningen för att jag var så förkyld. Men jag vill ju träna fan!
Så när jag kom hem somnade jag vid 5 och sov till 8. Sen pratade jag med patrik från typ 11 till 2, och mathilda vaknade vid 11, så hon satt med mig när jag pratade med honom och kollade på Karlsson på taket.
Sen somnade vi båda vid tre. För hon skulle kolla på Stuart Little och Tomten är far till alla barnen - jag vet, inte så lämplig film, men jag spolade fram lite, sen somnade hon säkert efter 5 minuter. Och klockan 8 var hon uppe igen, och skulle kolla på film igen. Jag vaknade vid 11, för jag var hemma idag. När jag vaknade gick jag och ida ner, hon sov här inatt - så vi gick ner och åt frukost så ringde Patrik och frågade om jag var vaken, haha!
Duschade nyss, ska snart börja städa mitt rum, för det ser förjävligt ut! Usch..
Men nu ska jag kolla andra bloggar och så.
Ha en bra tisdag
ppus
/ erajcii
image60

god natt.

har inte uppdaterat idag, har bara tagit det lungt. Och kollat på filmer som jag laddat ner, somnade på golvet igår, AHHAHA det var verkligen inte meningen att jag skulle göra det, men det gick som det gick !
Och träffat systerdottern har jag gjort också! Hon är så underbart sööööt, har lust att bara äta upp henne <3<3<3<3
image58
en bild på moi också, när jag är osminkad och inte har plattat håret, haha
nej nu ska här sovas.
ppus
/erajcii

tjo.

sitter på golvet i mitt rum, för syster ligger och sover i min säng, så det var lika bra att gå och sätta sig på golvet.
Hon och storebror kom hem vid kvart i ett, och storebror var en aning full. Fast än han hade lovat mig att inte dricka så mkt. Men det gör inte speciellt mkt, han är snart 17 och mogen nog att ta hand om sig själv. Men jag bryr mig om min storebror, det gör jag, till 1000 % <3

ppus erajcii

shopping med mami & bella.

var ju somsagt med mami och bella :D Vi kom iväg lite senare än planerat, vi åkte när storebror kom hem från skolan, haha! Men iaf, jag provade byxor utan nåt vidare resultat. Jag kan verkligen inte ha några jeans i nån affär, provade säkert 8 par eller ngt..
Vi fikade och sen gick vi till Gina Tricot, där köpte jag två klänningar, så gick vi till H&M och där köpte jag två ''hårband'' och en mascara. Defina A Lash, den röda, eftersom den gröna inte är så jättebra längre..
Och mami köpte en Hello Kitty bikini och en keps till Mathilda :D haha hon blev sååååååå lycklig när vi hämtade henne på dagis och sa att vi hade köpt det!
Efter H&M gick vi i några affärer till, sen åkte vi till stadium och där var vi i typ en halv timme, för mamma och jag bråkade om vilken jacka jag skulle köpa, men det blev en grön/vit everest-jacka. Lite tunnare än vanligt. Så det blir en perfekt vårjacka! :D

image54
image55

ppus
/ erajcii.

god dag :D

Väntar på att mami ska komma hem, så jag kan äta något innan vi åker och hämtar Bella och sen åker till Marieberg. Vi har ingen frukost hemma, så mamma är och handlar! Sen när jag har ätit och borstat tänderna åker vi :D Jag känner hur alla kläder bara vääääääntar på mig :D:D haha
återkommer senare, när jag har kommit hem från Marieberg :D:D

ppus
/ erajcii.

 image53


GOD NATT!

Nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt imorrn, ska till marieberg med Bella och mami :D Lägger in bilder på grejerna som jag köper (om jag köper något ?!) imorgon, hahah.

ppus
/ erajcii.

HJÄRTA DIG <3

                                     HJÄRTA DIG <3

jag är med och tävlar...

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image51

(:

                                            sitter och kollar på ''So you think you can dance - Scandinavia''
                      image50

tja,

kollade klart på Brokeback Mountain för en stund sen, åååh jag älskar den filmen. Trodde inte att den skulle va så bra. Men vafan den är ju superbra! hjärta den filmen <3
Sitter och kollar på Sjunde himlen i vardagsrummet, det är så jävla bra! :D Får se hur jag mår ikväll, har jag mer ont i kroppen än vad jag har nu, ska jag ringa till jourcentralen, så jag kan få åka in och kolla vad det är för något som gör så jävla ont. Kunde inte gå igår kväll, för att jag hade så jävla ont i min svanskota och i magen typ där blindtarmen sitter. Fyfaan så ont det gjorde. Har ont i verkligen hela kroppen, och jag vet att man brukar få ont i kroppen när man är sjuk, men så ont som jag hade igår har jag aldrig haft.
Men nu ska jag kolla på Sjunde Himlen!
ppus
/ erajcii.


god morgon :D

god morgon, haha! :) vaknade för typp en timme sen. Somnade typ vid 10 igår, sååååå skönt! Och min förkylning har blivit värre, ååh jag orkar inte vara förkyld mera. Kan typ inte prata heller, så sjukt jobbigt, hostar hela tiden. USCH säger jag bara.
Aja, ska väl gå ner och göra te och frukost :D
ppus
/ erajcii.

godnat...

nu ska jag sova. orkar inte kolla på Sex And The City, det får bli nästa vecka istället.
Har ont i hela kroppen, speciellt huvudet och svanskotan(?) haha. men nu ska jag sova, och förhoppningsvis kan jag sova hela natten..
puss
/ eracjii.

=)

kom precis in efter promenaden till mataffären. Det tog 1 1/2 timme, fyfan säger jag bara. MEn jag var tvungen att ta det lungt, eftersom jag är så himla förkyld.
Men nu ska jag hoppa in i duschen :D
pusss
/ erajcii.

nu ska jag ta tag i mitt liv!

haha, nu ska jag värkligen ta tag i min skabb-kropp, och börja träna. Nu ska jag använda magtränare i en halvtimme eller nåt, sen kanske jag tar mig en promenad med lillasyster till ica. Visst jag är förkyld, men jag kan inte bara sitta inne hela tiden. Vi kan ta en promenad och köpa mjölk å sånt som behövs här hemma. Det är fördelen med att ta med henne, att jag har vagn. Vi kan gå vid halv sju. Så kan hon somna i vagnen. Det blir perfekt ;)
Ska passa henne idag, bara till nio. Mamma ska på nån föreläsning och låtsaspappa ska med. Så jag passar henne lite grann ;)

Nu ska jag träna magen. puss
/ erajcii..
 



japp, jag tränade med magtränaren inte mindre än 100 gånger :D fan vad stolt jag är nu, + att jag gjorde 50 situps på mindre än en kvart.
Nu ska jag bara vänta på att Mat kommer hem från Mel så vi kan gå.
Återkommer om ca 1-3 timmar. För hon kommer säkert somna när vi går hem. Och då måste jag bära in henne, och då kommer hon säkert vakna, och så måste jag ta av henne jacka, skor och kläder och ta på pyjamas. Jag hoppas verkligen att hon fortsätter sova när vi kommer hem. * PEPPAR PEPPAR*
puss
/ erajcii.

www.posh24.com

Sitter och kollar lite på www.Posh24.com en sida med bilder på kändisar :D

 - hon är ju så söt! - så himla fin klänning. - hon är alltid så fin! - hon är fan min förebild. SÅ jävla vacker!  avslutar med en bild på min älskling :D haha
nu ska jag kolla på sjunde himlen. pussss


it's time to make a move.

Idag blev jag hemma från skolan, mådde inte så väldigt bra imorse.
Vaknade runt 11, satte på Grey's och gick ner och åt frukost vid
12. Satte på tvn, då vare Rachel Ray. Och sen började Så ska det låta.
Så jag satte på det istället :)
Idag ska jag bara vara hemma, är ledig i morgon och på fredag, så jag får se hur jag mår i morgon om jag orkar ta mig upp på stan och träffa nån kompis, eller om jag är hemma imorgon också.
Men på fredag ska jag nog på bio med Marcus, Oskar & Bella.

Förresten, är det någon som vet om The Eye har haft premiär eller om den har premiär nästa vecka ?
Mamma har besök, två kompisar från Gotland, som är i örebro på besök.

Nu ska jag kolla vidare, svara gärna på min fråga om The Eye om du vet ngt ;)
puss /
erajcii.

tjo.

Har så sjukt tråkigt, kan inte sova. Och jag har blivit förkyld och har ont i halsen. Får se om jag orkar skolan, eller om jag blir hemma. För jag har verkligen sjukt ont i halsen och är skitförkyld :/
Gör en lista, nu när jag inte kan sova :)

Tio första:
Första bästa kompis:
Kaiza - har ingen kontakt längre, men hon var min första bästa kompis,
Första bil: Har ingen
Första kärlek: Nämner inte.
Första husdjur: En golden retriver - Molly.
Första semester: Gran Canaria.
Första jobb: har inget jobb, går fortfarande i skolan.
Första köpta skiva: Spice Girls.
Första riktiga kyss: <3
Första piercing: öronen
Första konsert: Tomas Ledin, med mamma. HAHAHa

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: typ i mars.
Sista bilfärd: igår.
Sista filmen du såg: Kollar på Grey's
Sista bubbelbadet: längesen ju,
Sista spelade cd: lyssnar bara på datorn.
Sista gången du grät: igår.
Sista måltiden: fil & flingor.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
nej
Blivit arresterad? nej
Blivit kär vid första ögonkastet? ja
Varit på tv? Ja, haha
Fått ditt hjärta krossat? nja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? tyvärr ja
Haft ett one night stand? nej nej
Busringt till nån? självklart ;)

Sju saker du har på dig:
Underkläder, strumpor, byxor & t-shirt.

Fyra personer du kan berätta allt för:
Ellinor
Ida
Ronja
Isabelle

Tre val:
Svart eller vit? svart
Sommar eller vinter? SOMMAR, utan tvekan.
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör:
Åka till Usa, skaffa familj.

En sak du ångrar:
För mycket.

hjärta dig.


du får mig att må SUPER <3


tjena mors.

sitter och skriver på två kriminalberättelser, kan inte bestämma mig för vilken jag ska ta. Dom är fööör dåliga, och min lärare kommer bli riktigt besviken, när hon ser min. HAHAHA!
Och så kollar jag på mitt äääälskade Grey's Anatomy, säsong 3 :D pussssss på Grey's :D

/ erajcii.

Kolla björn gustavsson i Beck - Flickan i jordkällaren, han är en av dom som hittar flickan död. Haha, han ser skitrolig ut ;)

http://youtube.com/watch?v=Q3LH-3cDBOw

you make me smile.

image39
Because you give me strength to live my life. But you should know, that i miss you more than
ever.You make me smile, even just for a while. I love you, and i miss you. And i hope youre having
it good up there in heaven. There aren't words enough that could describe how much i really
miss you, Sofia. I promise i will go more to your grave this summer. I am so sorry for not doing
that alot, when i am in Stavanger. But you should know that i just cant, not after what i saw.
I am truly deeply sorry about that.
I love you, and i miss you. You will be in my heart, forever.

Desperate Housewives.

Sitter och kollar på desperate housewives, det är inte lika bra längre som det var förut! Men det går att titta på ;) Grey's är sååååååå mycket bättre!

image38
puss / erajcii

ge mig :D

                       image37

 så jävla vacker är hon, jag vill ha hennes kropp och hennes HÅR! gaah, ge mig ! :D

tisdag 15/4

sitter framför tvn i vardagsrummet och skriver kriminalberättelse, är inne på pea & kollar på top model ;)
Var som sagt hos tandläkaren, det gick faktist bra idag. Men det strulade lite med lustgasen, det läckte luft. Men det ordnade sig till sist. Och denna jävla bedövningsspruta, det är fan det värsta som finns, jag undrar ärligt hur många sprutor jag har tagit hos tandläkaren i mitt liv, haha!

nu ska jag göra annat .
puss erajcii.

måndag. 14/4

idag vare skola, försov mig! skulle gå upp halv 7, gick upp halv 8 (!) och bussen går kvart i. Så det var bara att rusa upp, klä på sig ta lite mascara och borsta tänderna, sen var det skola. Fanny, den nya som ska börja i våran klass kom idag :) värsta kopian av hon som slutade, Felicia! Det såg verkligen ut som Felicia, riktigt läskigt :) Men hon är så snäll, och hon kommer passa bra i våran klass :D
Mamma hämtade mig i skolan idag, för vi skulle fixa ID-kort, men vi ska göra det på fredag istället, så köpte jag ett friskis och svettis - kort. Ska hämta det på torsdag, fick en annan lapp som jag kan ha så länge. Men sen, då jävlar ska jag träna asså! :D
När jag kom hem, hade jag sån jävla mensvärk, så jag värmde vete kudden och somnade från typ halv 7 till 10, så jag är en aning pigg nu, men jag kommer nog somna snart ändå. Ska kolla på Grey's Anatomy, sen somnar jag nog :D Ska till tandläkaren i morgon klockan 9, så det blir ingen skola för mig imorgon, ska passa på att skriva klart kriminalberättelsen som ska vara klar på onsdag! Sen är jag ledig på torsdag & fredag. :D Vi har typ jämt omdömes och studiedagar i våran skola - UNDERBART  :D
Nu ska jag sätta på Grey's, och försöka sova. Kommer typ sova hela dagen imorgon, efter bedövningen. :S
puss och godnatt./ erajcii.

bjuder på lite bilder från dagen, har dock ingen bild på Fanny :(

   

lördag kväll.

igår när jag och jessica kom hem efter att ha varit i stan och solat, gjorde vi hallon/jordgubbspaj :D
Den blev skitgod, lägger ut lite bilder från igår kväll :)

   
Och här är receptet :

120 g smör
1 ägg
2½ dl strösocker
2½ dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1 paket frysta hallon
Ev kokos till att strö i formen
ugn 175 grader
( Vi gjorde en smuldeg och la ovanpå, och till smuldeg behöver man 50-100 g smör/margarin, socker, havregryn och vetemjöl. Smält smöret i en kastrull, ta av  den från plattan och blanda i socker, ta så mkt som du vill. (Men helst inte mer än 1 - 1 !/2 dl) Blanda ner mjöl tills det blir som en deg, och även havregryn. Blanda tills det blir en smuldeg, som blir lite smulig ;) )
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägget och sockret pösigt. Blanda mjöl och bakpulver.  Rör ner det i äggvispet. Blanda ner smöret.  Smöra en form och ta  gärna kokos istället för ströbröd, (det blir en smarrig blandning till hallonen)  Bre ut smeten i formen och strö över hallonen. Grädda pajen på nedersta falsen 50-60 min. Servera pajen ljummen med vaniljglass, vispgrädde eller vaniljsås.


Vi kollade på She's The Man också, så sjuukt bra film! Och jag äääälskar Channing Tatum's kropp, GRR!
Sen gick jag och alla och la sig vid halv 1, men jag somnade inte förrens vid halv 4 nån gång, idag ska jag bara ta det lungt, har så jälva ont i magen :@
imorgon är det skola, går bara måndag och onsdag denna vecka :D För på tisdag ska jag till tandläkaren, och dra ut en tand, och jag måste ha lustgas, så jag kan inte gå till skolan, för jag blir helt slut när jag har det :s Sen är vi lediga torsdag & fredag, på torsdag vet jag itne vad som händer, men på fredag blir det antagligen The Eye med Marcus, Oskar & Bella :D

nej nu ska jag ner och äta frukost (?) haha, ha en uuunderbar söndag allihoppa :D
/ erajcii.

TILL ANNONYM :

 Ja jag tar hand om min lillasyster rätt mycket, men jag gör det frivilligt, för att hon är en sån underbar unge! Och om inte jag vill ta hand om henne, så gör inte jag det!
Och idag satt jag bara tillsammans med henne när hon kollade på film, jag älskar min lillasyster och gör verkligen allt för henne! Jag valde att inte följa med till stan, för att jag inte hade ork! Det är snällt att du bryr dig, men jag orkar verkligen nästan ingenting på helgerna, för att skolan gör så att jag inte orkar! Och om jag hade velat åka med till stan, så hade jag gjort det. Men jag var bara så jävla trött..
Men tack ändå, för omtanken!
/ erajcii.


tralalala :D

Sitter och kollar på Stuart Little 1 med lillasyster,  den är ju verkligen asbra :P
Storasyster Jessica, Putte, Ida, Carina och hennes kompis Alicia åkte till stan för en halvtimme sen ungefär,  så jag lär ju inte träffa dom på hela dagen, eller iaf inte förrens halv 5 nåt sånt! Jag och Jessica ska åka och sola sen ikväll, fan vad skönt det är! I'm lovin it :D
nu ska jag kolla vidare lite, pusssssssss



mmmmathhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhijllldaal   jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooooooooonsssssssssohn

                                                      gästskriveri av lillasyster mathilda  :D



/ erajcii

lördag.

Sitter nere i källaren framför tvn, eftersom internet inte funkar uppe i mitt rum.. Gick och la mig runt 11 - halv 12 nåt sånt igår, var helt slutkörd. Idag har jag heller inga vidare planer, ska nog bara vara hemma och njuta av lördagen :D Ska nog duscha sen också, eller jag måste göra det!
nu ska jag göra annat
/ erajcii

Ljuva fredag :D

Fan vad jag älskar fredagar :D det finns inget bättre! Älsklingsellinor kom inte idag heller :( Fan jag saknar ju henne ju! Menmen, får se om hon orkar komma hit nån gång, för det vill jag verkligen! Mitt internet uppe i mitt rum har varit dött, så jag har inte suttit vid datorn så mkt, om jag inte har varit nere i källaren och kollat bilddagboken eller nåt.. Men iaf, igår var jag hemma, hade så sjukt ONT i magen ;oo Jag kunde inte resa mig upp ur sängen, så jag var hemma och sen vaknade jag vid 11. Gick ner och åt frukost, sen städade jag mitt rum, damsög och lite sånt. Mitt rum blir dammigt så jävla snabbt, så det är irriterande. Idag vart det skola iaf, efter skolan följde jag med Malin på stan in i en affär, sen till pressbyrån och köpte glass :D Yummie :D Sen åkte jag hem, satte mig vid datorn och nu kollar jag på Vantage Point med bror och hans tjej :)
Har inga speciella planer för kvällen, blir nog att Ida kommer hit, och sover här :) Annars vet jag inte! :)

nu ska jag kolla på filmen, ha en bra fredag!
/ erajcii

tja!

Dagen igår började inte så väldigt bra, den började med att mamma och jag bråkade medans jag städade! Och om jag bråkar med någon samtidigt som jag städar så kan jag inte sluta, och det resulterade i att jag städade mitt rum, lillasysters rum, strök all tvätt nästan och städade köket. plus att jag la lillasyster och före det lagade jag mat! Och jag höll på från typ 1 till halv 1 inatt, och jag hade så sjukt ont i ryggen så jag kunde typ inte röra mig !
Sen idag vart det skola, så mamma körde mig för att jag hade varit så duktig igår (a)
Skoldagen var bra fram tills matten, då vi fick våra matteprov. Man skulle ha minst 7 rätt för att bli godkänd, och det hade jag :D Men tydligen var jag inte så duktig, för då kom en kommentar från Martin.
Martin : '' Hur många rätt hade du Erica ? ''
Jag - '' 7, vadåra ?''
Martin - '' Amen om du hade 7 rätt borde hela klassen ha mer än det.''

Fyfan vad arg jag blev, sen kommer Josef och frågar och jag sa hur många jag hade så börjar han skratta, och själv hade han 9 (!) rätt, två poäng mer än mig, shit!
Men jag var tydligen sämst i matte, för att jag går i en specialgrupp, OCH om jag gör det ? Jag har alltid haft svårt med matten, men det är inget dom kan hjälpa mig med när dom säger så! Så det vart inget bra slut på dagen!

pusss erajcii.


ohyeah :D

jag har städat mitt rum, plockat upp saker från golvet, bäddat sängen och vädrat :D ska låta fönstret så öppet nu när jag duschar, så blir det lite luft här inne, det är typ runt 30 grader här inne :o
nu ska jag hoppa in i duschen ! puss
erajcii

dagens blogg.

En blogg som ni borde läsa är www.Tumadre.blogg.se! Hon har en sån grymt stark personlighet, hon är en ensamstående tvåbarnsmamma och ja, läs själva det är verkligen värt det! :)


måste bara tillägga att jag har läst hennes blogg sen i december ungefär, och det känns verkligen som om jag känner henne och hennes barn :) konstigt, men så är det! 

/ erajcii


GoJane.com

Var inne på www.GoJane.com och kollade lite, hittade en top som jag blev lite sugen på :D och ett par söta skor :)

image23 skorna kostar $11 och tröjan hittade jag inte priset på, men den var nog inte så jättedyr :)


:o

                                     image22
http://www.kvp.se/nyheter/1.1112678/insider-upp-fallet-alexander     - vem gör nåt sånt ? :o

god morgon :D

det tog lite längre tid för mig att somna igår, somnade kanske vid 1 halv 2, nåt sånt! och mathilda kom in och väckte mig åtta. vaknade av att mathilda kom in och ville kolla på karlsson på min dator :o sen ville hon kolla på grey's anatomy, så vi, eller jag har kollat på två avsnitt denna morgon, och dom är 40 minuter. och jag som hade planerat värsta sovmorgonen, men inte det! så det blir nog att jag går ner och äter frukost snart :)
ska kolla på grey's lite till, sen ska jag gå ner!
/ erajcii.

:)

om en kvart sover jag.
pussss

*

sitter i rummet, ska nog sova snart - är sjukt trött! uuusch på det, men imorgon ska jag sova, jävlar vad jag ska sova :D kollade på Dukes Of Hazzard också, så jäääävla bra är det! och bella har skickat massa th-låtar, som jag ska lyssna på ikväll/natt och imorgon :D och one three hill får jag inte missa heller! men nu ska jag kolla vidare lite och sova sen tror jag, och kolla på grey's anatomy samtidigt som jag somnar :D det är fan det bästa :D alex karev är inget annat än M-U-M-S! ich liebe es ;D
puss
erajcii

-

åh du får mig att må så bra, shalalalala :D jag är glad utan någon egentlig anledning :D

pusssss erajcii

yes!

japp, det blir stavanger om en och en halv vecka :D tack för den :D det behöver jag verkligen, och i helgen kommer förhoppningsvis ellinor till mig :D fan vad jag älskar dig babe <3<3

nu ska jag kolla lite till sen blir det dukes of hazzard på 3:an och en bulle :D pusss

oh ta mig tillbaka. <3

veiarland/oslo sommaren -06  

bö sommerland/telemark och sola/stavanger -06   

tjaa!

sitter i sängen, har precis duschat och klätt på mig :D jag ääälskar att duscha :D iaf, vid 5 frågade carina om jag ville åka med henne till ica och så ville mathilda följa med, så vi cyklade dit. sen när vi kom hem så bakade vi scones och jag bakade cookies, och mamma& carina har bakat bullar och ''chackrutor'' idag också! för att vi skulle fylla upp den nya frysboxen, haha! kollade inte på one three hill idag, kan lika gärna kolla imorgon när jag är ledig :D då har jag något att göra, och mamma vill att jag ska baka bröd, hahah det kan hon glömma! jag är ingen gammal tant som ägnar min lediga tid åt att baka bröd, kakor är en annan sak :P får se om jag orkar ta mig ut på en prommenad, vilket är ytterst otroligt, så det blir nog inte så :P haha :)
nu ''längtar'' jag bara tills klockan blir nio så jag kan kolla på Dukes Of Hazzard  :D den filmen är så sjuuukt bra ! :D

- erajcii

någon ?

nån som kan hjälpa mig med en header ? fattar inte ett skit, ahaha :P

åh!

åh imorgon är jag lediig ! så sköönt, omdömesdag i min skola. så hela skolan förutom lärarna är lediga. och sen är jag ledig nästa torsdag och fredag. får se om det blir en tripp till stavagner och hälsa på pappa, stockholm eller vara kvar i örebro.. hoppas det blir stavanger, behöver komma ifrån lillasyster och umgås med pappa som jag typ aldrig träffar, han och jag har inte så bra kontakt som vi hade förut, innan han flyttade. det var lättare att ses då, för då bodde han bara 500 meter ifrån oss, så man kunde gå hem till honom om man ville! men nu måste man boka tåg/buss/flyg typ en-två veckor innan. och det är ju inte precis det billigaste heller!
menmen, imorrn är jag ledig och jag ska sova så länge som möjligt och ingen får störa mig tack :)
sen ska jag städa och plugga och så..
puss
-erajcii

tv ikväll.

ikväll äre typ inge bra på tv, men klockan nio är det Dukes Of Hazzard! i'm lovin it :D den filmen är så jääävla bra! kollade på den hemma hos jessica för typ ett år sen :)

                                                     image15

ellinor älskling <3

                               image14
ellinor - jag älskar dig mer än ord kan beskriva! om jag förlorar dig förlorar jag mitt liv, för det är du som får mig att vilja leva, det är för dig jag andas.utan dig funkar fan ingenting! det är dig jag tänker på när jag inte orkar mer, och jag är så jävla glad för att du alltid stöttar när jag mår skit. och du vet att jag ALLTID finns här för dig<3 ingen förstår min tacksamhet att just du blev min bästavän. jag tackar gudarna för att du är den du är! och det här är ingenting jag säger bara för att du skrev det, det är för att det verkligen är så! och jag hoppas att vi fortfarande har lika bra kontakt som vi har nu när vi blir gamla. för det är det enda jag behöver för att klara mig. det är sjukt hur mkt man kan älska en vän. min kärlek till dig är obeskrivlig. jag är evigt tacksam för att just du vill vara min vän. alla minnen med dig, det är sjukt hur mkt kul vi har haft tillsammans! det är så jävla kul att uppleva allt med dig. höllviken, grönan, bakken & danmark över huvudtaget! det är så jävla kul att jag vill spola tillbaka tiden och göra om allting, tänk att vi har varit bästa vänner i snart 8 år. och om bara två år är det 10 år! tiden går så jävla fort, det känns som om det var igår jag var superblyg för dig och vågade knappt prata, i och för sej vågade inte du heller ;) hahah men det gör inget!
ellinor zucker - 2000 till döden, right ?
JAG ÄLSKAR DIG <3


torsdag - lördag

sov hos bella från i torsdags till idag :D så sjukt kul har vi haft :D lägger upp bilder, för dom säger mer än tusen ord  ! (:
torsdag :
    
fredag :
   
lördag :
  på sista bilden är det jan johanssen och tina lejonborg, vi var på konserthuset och kollade på SMASK 's genrep med bellas granne eva och hennes kompis elvira  :D sen gick vi till vasa och fikade, sen åkte jag hem, ska snart äta, sen ska jag bara ta det lungt hela kvällen :)

första inlägget!

erajcii var namnet, (:
tänkte att jag skulle skriva om lite allt möjligt här (:
jag bor i örebro och går på karl-johanskolan, det är från årskurs 4-9, och jag går i sjuan!
så jag har ungefär 2 1/2 år kvar där, eller lite mindre, men ändå!
mina föräldrar är skilda, och pappa flyttade till norge för snart två år sedan!
men min mamma bor fortfarande kvar i örebro, och har nog inga planer på att lämna staden heller!
min absolut bästa vän bor i stockholm, vi har kännt varandra i snart 8 år, helt sjukt vad fort tiden går!
nyss var vi 6 år och jätteblyga för varandra, och vågade knappt prata med varandra, känns det som!
men jag tackar gudarna för att jag har den vän jag har, hon stöttar verkligen till 100 %

nog för idag.
puss
/ erajcii


RSS 2.0